Instructiuni de utilizare

[vc_row][vc_column][vc_message]Daca ai parul deteriorat, lipsit de vitalitate, subtire sau rar, iti recomandam produsele pentru cresterea parului de la REKZE Laboratories. Disponibile aici, in plus pentru fiecare comanda ai 10% reducere folosind codul de reducere CB4.[/vc_message][vc_text_separator title=” Important, vă rugăm citiți cu atentie!”][vc_column_text]

Despre Corectarea Culorii

Vă mulţumim pentru achiziţionarea ColourB4™. Fără îndoială abia așteptați să începeți procesul de înlăturare a culorii și să scăpați de culoarea nedorită a părului. TOTUȘI – nu vă grabiți încă. Vă rugăm să citiţi aceste informaţii cel puţin de două ori înainte de începerea înlăturării culorii. Atenție, vă înlăturați culoarea părului dvs astfel încât este vital să înţelegeţi fiecare pas al procesului. Această etapă va duce la o culoarea a părului cu care sunteți cu adevărat fericită.

Despre Culoarea Părului

ColourB4™ inversează procesul de colorare a părului. O culoare permanentă a părului funcţionează prin depunerea de mici molecule artificiale cu pigmenţi în interiorul părului. Dacă vă imaginați părul ca o piscină imaginaţi-vă că acele molecule artificiale de pigment sunt ca sutele de bucățele de marmură. Cu toate acestea, culoarea permanentă a părului necesită peroxid de hidrogen pentru a crea un rezultat permanent. Peroxidul cauzează ceva care se numeste „oxidare”, sensul de peroxid de hidrogen „oxidează” atunci când aerul intră şi cauzează intrarea moleculei artificiale și extinderea la dimensiunea unor mingi colorate şi prinse în interiorul piscinei (părul dvs). Este un pic ca la popcorn, când se expandează și pocnesc la cald. Din cauza că aceste molecule color s-au extins pur si simplu nu pot fi spălate de pe păr – oricât ați încerca – sunt prinse şi permanente.

Cum funcţionează ColourB4™?

ColourB4™ literalmente funcţionează prin inversarea procesului de mai sus. Atunci când sunt mixate (şi aplicate pe păr), părţile A şi B din ColourB4™ sunt capabile să se micşoreze cele mai mari molecule artificiale de culoare a părului înapoi la dimensiunea originală.

Cel mai important pas al ColourB4™ este procesul de amortizare şi clătire. În timp ce aţi micşorat cu succes de moleculele de culoare înapoi la dimensiunea lor „pre-permanentă’, ele rămân încă în interiorul părului. Dacă nu le spălaţi complet, aerul (oxigenul) va cauza oxidarea şi extinderea din nou – revenirea părului pentru culoarea sa anterioară închisă. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că amortizarea (Partea C) este folosită şi părul este clătit pentru cel puţin zece minute, înainte, în timpul şi după aplicarea acestui tratament post-amortizare.

Ce nu poate face ColourB4™?

ColorB4™ poate scoate numai pigmenţii artificiali din păr. Dacă părul a fost supus unei înalte proceduri sau decolorări pentru care pigmentul natural a fost uşurat şi modificat. Nu va fi posibil a restaura pigmenţii de culoare naturali cu ajutorul ColourB4™. În aceste cazuri (şi dacă este dorită culoarea naturală) ar trebui să vă recolorați părul (iniţial) cu ajutorul unei vopsele semi-permanente a părului colorant care este o nuanţă mai uşoară decât culoarea originală.

În plus, toate culorile semi permanente şi chiar permanente ale părului conțin peroxid. Chiar şi atunci când a rezultat un negru foarte întunecat sau rezultatul a fost atins, propriile (naturale) culori ale părului poate au fost slăbite. Deşi cele mai multe culori permanente ale părului (când se închide) cu o cantitate mică, există unii coloranți care conțin peroxid de intensitate mai mare și mult mai uşuraţi. Dacă părul a primit mai multe aplicaţii color (fie din produse permanente sau semi-permanente) a fost expus la peroxid în mai mult de o ocazie. Deci (după ce aţi îndepărtat cu succes culoarea nedorită a părului) veţi putea observa un ton cald, cupru sau chiar tonul părului – care este adesea mai predominant aproape de rădăcini (datorită căldurii din scalp care accelerează culoarea anterioară). Aceasta poate fi remediată prin aplicarea unui Nivel 1 temporar de colorare a părului dorită de dumneavoastră. Dacă doriţi să rămâneţi la nivelul arătat mai ușor, dar doriţi eradicarea unui ton cald, pur şi simplu aplicaţi o culoare cenușie temporară a părului, o culoare aramie, un ton mai uşor decât tonul dorit de dumneavoastră. Dacă părul este blond şi apare un ton galben puteţi cu uşurinţă da tonul jos prin spălarea părului blond cu şampon care conține violet sau purpuriu. Acesta neutralizează luminozitatea tonului de galben din culoarea părului.

*** Pătarea cuticulelor *** în timp ce ColourB4™ poate inversa şi scoate pigmenţii artificiali ai moleculelor depuși în interiorul părul, nu poate dizolva petele cuticulelor. Culori la modă precum albastru-negru, roşu, violet, verde etc toate pot păta cuticulele şi face decolorarea mult mai grea. Unele vopsele standard permanente roşii se bazează pe colorare pentru a obţine rezultatele dorite. Părul colorant care contie henna de asemenea patează cuticulele şi nu poate fi eliminat prin ColourB4™. Culorile bazate pe plante (găsite în magazinele naturiste) pot utiliza, de asemenea, derivate henna pe care ColourB4™ va fi ineficient. Verificaţi întotdeauna metoda anterioară de vopsire a părului înainte de a utiliza ColourB4™.

Siguranţă

• Protejaţi hainele deoarece ColourB4™ poate păta permanent atât hainele cât şi tapiţeria.
• Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
• Nu amestecaţi ColourB4™ cu alte produse în timpul procedurii.
• Nu se aplică dacă pielea este vătămată, zgâriată sau iritată.
• Nu utilizaţi ColourB4™ peste henna sau restauratori progresivi care conţin săruri metalice.
• Întotdeauna efectuați un test de alergie înainte de aplicare dacă suferiţi de piele sensibilă sau de alergie.
• Niciodată nu utilizaţi pe gene şi sprâncenele. Dacă produsul intră în contact cu ochii, clătiţi imediat cu apă rece şi solicitaţi asistenţă medicală.
• Întotdeauna se amestecă conform instrucţiunilor. Odată amestecate nu păstraţi recipientele A şi B.
• Nu depăşiţi timpul de developare recomandat

Recomandare Test de Sensibilitate

Dacă suferiţi de piele sensibilă sau sunteți predispusă la alergii, este recomandat un test preliminar de sensibilitate. Se amesteca o parte din Recipientul A şi o cantitate egală din Recipientul B. Cu ajutorul unui beţişor aplicaţi o picătură de produs amestecat în spatele urechii. Spălați după 24 de ore, cu apă şi săpun. Spălați imediat dacă apar iritaţii. Dacă apar iritaţii sau o reacție aparentă nu continuați aplicarea ColorB4™.

Testare pe firul de păr

Este esenţial să se facă testul pentru a vizualiza rezultatul potenţial înainte de a aplica întregul conţinut. Consultaţi instrucţiunile. Dacă doriţi să previzualizaţi rezultatele (înainte de aplicarea pe cap) aplicați pe o șuviță de păr nu mai mult de un centimetru în lăţime. Se amesteca parti egale de A şi B (de mărimea boabelor de mazăre) şi aplicaţi cu un beţişor pe păr. Saturați complet și lăsați să acționeze timp de 30 de minute (Rezistență normală) sau 60 de minute (Rezistenţă sporită). Clătiţi timp de cinci minute, uscați şi verificaţi rezultatul. NU NU APLICAŢI TRATAMENT POST-AMORTIZARE (Partea C) pe păr atunci când testați pentru ca ar putea afecta rezultatele ulterioare ale aplicării ColourB4™ pe tot părul.

Cum să utilizaţi – Pas cu Pas

Înainte de a începe

• ColourB4™ trebuie să fie aplicat pe păr uscat dacă nu doriţi o înlăturare ușoară a tonului (vă rugăm să consultaţi secţiunea Q&A).
• Asiguraţi-vă că vă acoperiţi suprafeţele din apropiere (care ar putea pata) şi pe dvs. NB: Pentru a crea o pelerină pur şi simplu tăiaţi o țesătură neagră. Înfăşuraţi-o în jurul umerilor şi fixaţi-o cu o agrafă de păr pe partea din faţă a gâtului.
• Niciodată nu utilizaţi castroane sau piepteni din metal când aplicați ColorB4™. Asiguraţi-vă că toate produsele utilizate sunt din plastic.
• În timpul aplicării purtaţi întotdeauna mănuşile furnizate

Pregătire
Înainte de a utiliza ColourB4™, este recomandat, pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile, să începeţi pe păr curat ți uscat. Vă recomandăm să vă spălaţi părul două ori cu un tratament de purificare precum B4U Colour™ pentru a îndepărta reziduurile produsului din silicon şi acumularea sa din cuticule. Aceasta va ajuta la prevenirea „culorii haotice” la rădăcină. Aceasta va îndepărta, de asemenea, orice culori temporare.

PASUL UNU – AMESTEC

Scoateţi duza aplicatorului din Recipientul B (Înlăturare) şi turnaţi întregul conţinut al Recipientului A (Activator). Se agita timp de 30 secunde. Dacă preferaţi să aplicaţi ColourB4™ din castron cu o perie, puteţi face acest lucru (în această etapă) prin turnarea amestecului în vas – o dată peste amestec a fost pregătit.

PASUL DOI – APLICARE

Începeți aplicarea amestecului ColourB4™ (flaconul mic) pe zonele în care se dorește corectarea culorii părului. Pentru precizie (după cum s-a descris mai sus) sau pe păr mai scurt veţi dori să utilizaţi castron şi perie. În plus s-ar putea să găsiţi că este mai uşor să înghesuiţi cantităţi mici de produs în (manusa) palmă şi să aplicați cu vârful degetelor. Folosiţi un pieptene cu dinţi mari din plastic pentru firele încurcate pentru secţiuni separate şi pentru a asigura distribuţia uniformă a ColourB4™ pe păr.

PASUL TREI – PROCESARE

O dată aplicat în mod egal, timpul de procesare este de 30 de minute (Rezistență normală) sau 60 de minute (Rezistenţă sporită). În acest stadiu molecule artificiale de pe păr sunt strânse. Trebuie să se asigure că nu este rece în cameră. Un mediu rece va încetini rata ColourB4™ care se poate micşora. Dacă aveţi un păr foarte lung sau des un bun sfat este să îl acoperiți cu folie. Aceasta va asigura căldura și va accelera procesul de înlăturare.

ÎNLĂTURAREA CULORII PĂRULUI

După 30 de minute (Rezistență normală) sau 60 de minute (Rezistenţă sporită) timpul de procesare s-a scurs, părul va fi acum gata pentru etapa de clătire. Este în acest moment de culoare artificială, iar molecule se vor fi micşorat şi pot fi spălate din păr. Dar nu uitaţi că în această culoare molecule sunt încă prezente în păr! Începeți clătirea cu apă caldă şi continuaţi să faceţi asta pentru cel putin 5 minute şi până la 10 pentru părul mai lung.

Veţi găsi întregul proces de clătire mai confortabil dacă staţi în duş pentru a clăti părul. Asiguraţi-vă că păstraţi dirijarea apei în păr şi vă treceți degetele prin el pentru a elibera molecule colorate. Utilizaţi un telefon mobil sau ceas cu alarmă pentru timpul dvs de clătire. Cu cât mai lung şi mai gros este părul – cu atât trebuie să mai clătiţi.

PASUL CINCI – AMORTIZARE ȘI A DOUA CLĂTIRE

După ce aţi spălat părul pentru cel putin 5 minute, aplicaţi jumătate din conţinutul Flaconului C-amortizare. Săpuniţi bine şi lăsaţi timp de 1 minut pentru a se absorbi. După ce acest minut s-a scurs continuați clătirea părului cu apă caldă pentru încă 5 minute (cel puţin).

PASUL ȘASE – AMORIZARE FINALĂ ȘI CLĂTIRE

În cele din urmă (şi după cel puţin 10 minute de clătire şi amortizare) se aplică restul continutului din Flaconul C-amorizare a doua oară, săpuniţi şi clătiţi ca şi cum aţi face-o cu un şampon obișnuit. După ce toate urmele de amorizare au fost cu succes clatite din păr, încheiați și uscați cu prosopul.

PASUL 7 – ETAPELE URMĂTOARE

După o alicare a ColourB4™, 30 de minute (Rezistență normală) sau 60 de minute (Rezistenţă sporită) developare şi clătire pentru cel puţin 12 minute, culoarea artificiala nedorită trebuie să fi fost scoasă din păr. Asiguraţi-vă că părul este 100% uscat înainte de a judeca rezultatul (părul ud tinde să pară mai întunecat decât atunci când este uscat). Dacă părul necesită încă o decolorare, repetaţi aplicarea (aplicarea numai pe zonele care necesită corecţia culorii). Nu depăşiţi 3 aplicaţii ColorB4™ şi asigurați-vă întotdeauna că părul este în starea potrivită înainte de începerea procedurii.

Părul mai lung de umăr sau foarte des, poate necesita 2 cutii.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
This entry was posted in . Bookmark the permalink.