ColourB4 indeparteaza vopseaua si nu este un decolorant!

ColourB4 indeparteaza vopseaua si nu este un decolorant!

In ultima perioada ne-am intalnit cu aceasi confuzie legata de ColourB4, aceasta pleaca de la utilitatea si rezultatele produsului. Sunt persoane care au parul natural saten deschis si sunt vopsite cu negru. Iar intrebarea lor este daca folosesc ColourB4 pot ajunge la blond.

Ceea ce trebuie lamurit si inteles este faptul ca, ColourB4 NU este un decolarant de par, el te aduce la culoarea naturala in conditiile in care parul tau nu este ars sau deteriorat. Procesul si ingredientele sunt total diferite comparativ cu decolorarea sau decapajul.

ColourB4 poate fi folosit atat acasa cat si in saloanele de infrumusetare.

 

18 thoughts on “ColourB4 indeparteaza vopseaua si nu este un decolorant!

  1. cristina says:

    Am fost o perioada lunga de timp culoarea blond prin decolorare +vopsire si apoi am aplicat de 2 ori la o luna jumate distanta un mov inchis aveti idee cam la ce culoare as ajunge daca folosesc acest produs? Multimesc

  2. Andreea says:

    Buna ziua! Eu ma vopsesc cu negru de forțe mulți ani. Acum asi vrea să renunț la aceasta culoare deoarece am mult par alb si se vede foarte urat cand creste părul. Intrebarea mea e ce culoare vor avea aceste fire albe după decapajul cu colourB4? Multumesc!

  3. Cosmina Abrudan says:

    Buna ziua, dacă culoarea mea naturală este șaten deschis și m-am vopsit roșcat (vopsea cu amoniac) pot îndepărta roșcatul cu Color B4?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.