Va multumim pentru ca vizitati site-ul nostru, dorim sa va prezentam cateva informatii generale legate de livrarea produselor comandate pe www.colourb4.ro si conditiile de retur.

Orice comanda plasata online sau telefonic se livreaza in 1-3 zile lucratoare pe teritoriul Romaniei prin Urgent Cargus/DPD/Sameday in limita zonei 1 de acoperire. In conditiile in care se doreste livrarea intr-o alta zona de acoperire, va vom contacta telefonic pentru a va comunica costurile aditionale de transport.

Costul transportului este de 17.85 lei, iar la comenzi mai mari de 140 lei, transportul este gratuit in limita zonei 1 de acoperire. Pentru a afla in ce zona de acoperire va rugam sa accesati www.cargus.ro., dpd.ro sau sameday.ro. Pentru platile ramburs la curier se aplica o taxa de 5 lei.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

ÔÇó produsul nu este conform cu specifica╚Ťiile de pe site. Dac─â produsul comandat se dovede╚Öte a nu fi conform cu specifica╚Ťiile din oferta noastr─â, consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru ├«nlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza ├«nlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va pl─âtii diferen╚Ťa, respectiv daca valoarea este mai mic─â, ve╚Ť primi o rambursare partial─â p├ón─â la valoarea produsului ├«nlocuitor. Costurile de retur ╚Öi de transport pentru produsul inlocuitor, dac─â este cazul, sunt suportate de colourb4.ro.

ÔÇó produsele ce au fost livrate gre╚Öit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalat─â imediat, iar consumatorul va refuza recep╚Ťia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar dac─â produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaz─â inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare par╚Ťial─â pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, dac─â este cazul, sunt suportate de colourb4.ro.

ÔÇó renuntarea la cump─ârare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau,in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. colourb4.ro va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

ÔÇó ├«n cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut ÔÇô produsul trebuie returnat sigilat;

ÔÇó starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte;

ÔÇó ├«n cazul tuturor produselor, folosirea lor (pana ╚Öi numai o singura dat─â / o singura pagina) nu mai permite returnarea lor;

Nota: în orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factură, certificate de garantie etc.).

Costurile de transport tur/retur si taxa de ramburs sunt suportate de catre client in cazul renuntarii la cumparare. In conditiile in care s-a beneficiat de transport gratuit, se deduce si costul transportului initial.

Solicitarea de retur se face prin intermediul paginii de contact sau la adresa info(@)colourb4.ro

In cazul platilor cu cardul returnarea se face tot pe card, iar in cazul platilor ramburs, returnarea se face in contul bancar al clientului.