Va multumim pentru ca vizitati site-ul nostru, dorim sa va prezentam cateva informatii generale legate de livrarea produselor comandate pe www.colourb4.ro si conditiile de retur.

Orice comanda plasata online sau telefonic se livreaza in 1-3 zile lucratoare pe teritoriul Romaniei prin Urgent Cargus/DPD/Sameday in limita zonei 1 de acoperire. In conditiile in care se doreste livrarea intr-o alta zona de acoperire, va vom contacta telefonic pentru a va comunica costurile aditionale de transport.

Costul transportului este de 17.85 lei, iar la comenzi mai mari de 140 lei, transportul este gratuit in limita zonei 1 de acoperire. Pentru a afla in ce zona de acoperire va rugam sa accesati www.cargus.ro., dpd.ro sau sameday.ro. Pentru platile ramburs la curier se aplica o taxa de 5 lei.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

• produsul nu este conform cu specificațiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plătii diferența, respectiv daca valoarea este mai mică, veț primi o rambursare partială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul inlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de colourb4.ro.

• produsele ce au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar consumatorul va refuza recepția. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreează inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare parțială pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de colourb4.ro.

• renuntarea la cumpărare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile de la primirea produsului sau,in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. colourb4.ro va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

• în cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;

• starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte;

• în cazul tuturor produselor, folosirea lor (pana și numai o singura dată / o singura pagina) nu mai permite returnarea lor;

Nota: în orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factură, certificate de garantie etc.).

Costurile de transport tur/retur si taxa de ramburs sunt suportate de catre client in cazul renuntarii la cumparare. In conditiile in care s-a beneficiat de transport gratuit, se deduce si costul transportului initial.

Solicitarea de retur se face prin intermediul paginii de contact sau la adresa info(@)colourb4.ro

In cazul platilor cu cardul returnarea se face tot pe card, iar in cazul platilor ramburs, returnarea se face in contul bancar al clientului.