POLITIC─é PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

ÎN MAGAZINUL ONLINE COLOURB4.RO

Ne-ai acordat ├«ncredere, navig├ónd ╚Öi f─âc├ónd cump─âr─âturi ├«n mallul online al familiei tale COLOURB4.RO (ÔÇ×Magazinul OnlineÔÇŁ) ╚Öi ├«╚Ťi mul╚Ťumim pentru asta. VOK BRAND DISTRIBUTION SRL cu sediul ├«n Tecuci, Plugului 55bis, RO189647834 ╚Öi J17/1376/2006, te asigur─â c─â va prelucra datele tale ├«n mod onest, transparent ╚Öi informat, conform schimb─ârilor ╚Öi modific─ârilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protec╚Ťia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 (ÔÇ×GDPRÔÇŁ).

Acesta este motivul pentru care am decis s─â te inform─âm prin aceast─â Politic─â de prelucrare a datelor cu caracter personal (ÔÇ×Politica de Prelucrare a DatelorÔÇŁ sau ÔÇ×PoliticaÔÇŁ) referitor la:

 • Cine suntem?
 • Ce sunt datele personale?
 • Ce date prelucr─âm despre tine?
 • ├Än ce mod colect─âm ╚Öi prelucr─âm datele tale?
 • Cat timp p─âstr─âm datele tale?
 • Cu cine ├«mp─ârt─â╚Öim datele tale?
 • C├ónd transfer─âm datele tale ├«n afara spa╚Ťiului Uniunii Europene sau SEE?
 • Ce m─âsuri de securitate asigur─âm pentru protec╚Ťia datelor tale?
 • Care sunt drepturile ╚Öi op╚Ťiunile tale ├«n privin╚Ťa datelor pe care le prelucr─âm?

 

Aceea╚Öi abordare o vom avea de fiecare dat─â c├ónd ne vizita╚Ťi sau v─â face╚Ťi cump─âr─âturile ├«n Magazinul Online.

Prezenta Politic─â de Prelucrare a Datelor poate fi modificat─â sau actualizat─â oric├ónd de c─âtre COLOURB4, atunci c├ónd consider─âm c─â survin anumite modific─âri ├«n activit─â╚Ťile prin care prelucr─âm datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.COLOURB4.RO, orice astfel de modific─âri ╚Öi v─â vom informa ├«n mod corespunz─âtor prin e-mail.

CINE SUNTEM?

VOK BRAND DISTRIBUTION SRL, persoan─â juridic─â de na╚Ťionalitate rom├ón─â, ├«nmatriculat─â la Registrul Comer╚Ťului sub nr. J17/1376/2006, av├ónd cod unic de ├«nregistrare fiscal─â RO18964734 (ÔÇ×COLOURB4ÔÇŁ sau ÔÇ×OperatorÔÇŁ sau ÔÇ×NoiÔÇŁ), este operatorul datelor tale ╚Öi entitatea care ├«╚Ťi furnizeaz─â, prin intermediul Magazinului Online, produse din categoriile carte, juc─ârii, ceasuri, parfumuri, ├«mbr─âc─âminte, ├«nc─âl╚Ť─âminte, accesorii, cosmetice ┼či produse de ├«ngrijire personal─â, electronice ╚Öi electrocasnice.

Ne pute╚Ťi contacta oric├ónd la:

Adresă: Str. Plugului 55bis, Tecuci 805300, România

Nr. telefon: 021 255 77 99

E-mail: info@vok.ro

COLOURB4 a numit un Responsabil cu Protec╚Ťia Datelor Personale. Pentru orice ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri legate de prezenta Politic─â, de modul ├«n care COLOURB4 prelucreaz─â datele tale sau drepturile tale, ne po╚Ťi contacta la adresa de e-mail dedicat─â dpo@vok.ro sau la adresa po╚Ötal─â Str. Plugului 55bis, Tecuci 805300, Rom├ónia.

CE DATE PRELUCR─éM DESPRE TINE?

Ce sunt datele personale?

Datele personale ├«nseamn─â orice date sau informa╚Ťii care ne ajut─â s─â v─â putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele t─âu) sau indirect (de exemplu, ├«n func╚Ťie de profilul pe care ├«l cre─âm pentru a-╚Ťi transmite oferte personalizate). Anumite informa╚Ťii sunt mai pu╚Ťin evidente (cum ar fi preferin╚Ťele ╚Öi obiceiurile tale la cump─âr─âturi, IP-ul computerului t─âu), dar asociate cu persoana ta, ne ajut─â s─â te putem identifica ╚Öi se circumscriu astfel no╚Ťiunii de ÔÇŁdate personaleÔÇŁ.

Politica COLOURB4 este de a colecta ╚Öi prelucra doar datele care ne sunt necesare ca s─â ├«╚Ťi oferim cea mai pl─âcut─â experien╚Ť─â atunci c├ónd navighezi/ faci cump─âr─âturi pe site-ul web al Magazinului Online. ├Än general, prelucr─âm urm─âtoarele tipuri de date despre tine:

 • Nume ╚Öi prenume;
 • Adres─â de e-mail;
 • Num─ârul de telefon;
 • Geo-localizarea general─â a dispozitivului de pe care navighezi/te autentici ├«n contul de client;
 • Informa╚Ťii despre produsele ╚Öi serviciile achizi╚Ťionate;
 • Gradul de utilizare ╚Öi activit─â╚Ťile tale pe platforma Magazinului Online;
 • Interese ╚Öi preferin╚Ťe legate de produsele din Magazinul Online.

Mai exact, ├«n tabelul de mai jos am prezentat datele cu caracter personal (ÔÇ×DateÔÇŁ sau ÔÇ×Date PersonaleÔÇŁ) pe care le colect─âm direct de la tine, care rezult─â din interac╚Ťiunea cu tine ╚Öi pe care noi sau parteneri no╚Ötri le urm─ârim ├«n vederea furniz─ârii produselor comandate sau pentru a-╚Ťi oferi diverse oferte personalizate, atunci c├ónd navighezi/ faci cump─âr─âturi pe site-ul web al Magazinului Online sau atunci c├ónd utilizezi diverse dispozitive (computer, tablet─â ori telefon mobil).

Datele minorilor.

COLOURB4 nu permite prelucrarea datelor personale ale clienţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

În procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii în Magazinul Online, clienţii trebuie să confirme faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE TALE?

COLOURB4 colecteaz─â ╚Öi prelucreaz─â datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci ╚Öi livrarea produselor pe care ╚Ťi le dore╚Öti, ├«mbun─ât─â╚Ťirea experien╚Ťelor tale ├«n Magazinul Online, oferirea de asisten╚Ť─â ╚Öi suport atunci c├ónd utilizezi Magazinul Online/ contul de client, sau pentru a-╚Ťi crea un profil de client ├«n vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat ├«n tabelul de mai jos modul ├«n care prelucr─âm datele tale, scopurile ╚Öi temeiul juridic (baza legal─â) al activit─â╚Ťilor prin care prelucr─âm datele tale.

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale? Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm? Care este temeiul juridic al prelucrării datelor?

Date pe care ni le furniza╚Ťi direct
Crearea contului t─âu de client

├Ä╚Ťi putem crea un cont de client pe Magazinul Online doar dac─â ne oferi obligatoriu urm─âtoarele date personale, fie (a) ├«n procesul de solicitare de c─âtre tine a deschiderii unui cont de client nou, fie (b) urmare a plas─ârii unei comenzi, pentru prima dat─â, ├«n Magazinul Online (iar noi, cu aceast─â ocazie, ├«╚Ťi activ─âm un cont de client pentru a putea onora comanda ta):

 • nume, prenume;
 • e-mail, ╚Öi
 • num─âr de telefon

 

Alternativ, ├«╚Ťi po╚Ťi crea un cont de client prin logarea ├«n contul t─âu de Facebook, Google sau Yahoo, utiliz├ónd e-mail-ul sau num─ârul de telefon ╚Öi parola din acea re╚Ťea de socializare.

 

Logarea ├«n contul de client ├Ä╚Ťi oferim op╚Ťiunea de a te loga ├«n contul client prin conectarea ├«n contul t─âu existent de Facebook, Google sau Yahoo (conectare prin re╚Ťele de socializare). Pentru conectare, e╚Öti redirec╚Ťionat pe pagina re╚Ťelei tale sociale (Facebook, Google sau Yahoo), unde te po╚Ťi loga cu datele tale de utilizator. Astfel, profilul t─âu de Facebook, Google, sau Yahoo este legat la contul de client ├«n Magazinul Online. ├Än urma conect─ârii, Facebook Inc., Google Inc., respectiv Oath (Verizon) ne transmit ├«n mod automat urm─âtoarele informa╚Ťii:

 • ID-ul numeric pentru re╚Ťeaua social─â;
 • numele ╚Öi prenumele;
 • sexul;
 • numele de utilizator pe Facebook, Google, sau Yahoo;
 • a fost verificat contul t─âu de utilizator (de ex. ÔÇ×confirmatÔÇŁ).

├Än plus, operatorul serviciului de re╚Ťea social─â prime╚Öte informa╚Ťii despre conectarea respectivului cont la pagina noastr─â. Noi stoc─âm ╚Öi utiliz─âm aceste date transmise de Facebook, Google sau Oath pentru a te putea identifica ├«n calitatea de client autorizat ╚Öi a-┼úi oferi serviciile noastre ├«n Magazinul Online.

Efectuarea de cump─âr─âturi ├«n Magazinul Online Po╚Ťi efectua cump─âr─âturi doar dac─â ai activat un cont de client, plasezi unele produse ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi iar ulterior lansezi o comand─â. Po╚Ťi efectua cump─âr─âturile pe website-ul Magazinului Online sau prin serviciul de Call Center, dup─â ce accep╚Ťi ├«n prealabil Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile Magazinului Online.

– De fiecare dat─â c├ónd lansezi o comand─â vom colecta ╚Öi prelucra urm─âtoarele date:

o nume și prenume;

o adres─â de livrare/facturare;

o num─âr de telefon.

– C├ónd confirm─âm comanda ta, sau te anun╚Ť─âm c─â produsele au ajuns ├«n punctele de preluare vom prelucra:

o numărul de telefon și după caz adresa de e-mail

pentru a te informa cu privire la situa╚Ťia comenzii/livr─ârii tale.

Executarea contractului

Pentru a-╚Ťi putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicat─â/ preda produsele ├«n punctele de ridicare, a ne executa obliga╚Ťiile de garan╚Ťie asociate produselor, sau, dup─â caz, a face un retur de produse.

Plata cump─âr─âturilor/ restituirea pl─â╚Ťii ├«n caz de retur de produs/ anulare comand─â

Detaliile cardului pe care ├«l folose╚Öti pentru plata 3D Secure a cump─âr─âturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de c─âtre COLOURB4, ci doar de c─âtre entitatea de autorizare a tranzac╚Ťiei sau de o alt─â entitate autorizat─â s─â presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a c─ârei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care ├«l folose╚Öti pentru plata online.

 

[3D Secure ├«nseamn─â o m─âsur─â de siguran╚Ť─â care presupune redirec╚Ťionarea clientului ├«n momentul efectu─ârii pl─â╚Ťii pe o pagina securizat─â unde ├«nregistrarea fiec─ârui de╚Ťin─âtor de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzac╚Ťie online. Cardurile acceptate la plat─â sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)].

-COLOURB4 prelucreaz─â doar urm─âtoarele date pe care le trimite c─âtre partenerul de autorizare a pl─â╚Ťilor/ tranzac╚Ťiilor online:

o nume, prenume;

o ID comand─â;

o data ini╚Ťierii tranzac╚Ťiei, data finaliz─ârii;

o ID tranzac╚Ťiei;

o situa╚Ťie plat─â (plat─â efectuat─â/ neefectuat─â);

o suma tranzac╚Ťionat─â (dup─â caz).

 

– ├Än cazul unor retururi/ anul─ârii comenzii colect─âm ╚Öi prelucr─âm:

o IBAN-ul și banca la care ai deschis contul bancar,

pentru a-╚Ťi restitui banii pl─â╚Ťi pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

Executarea contractului

Pentru a asigura suportul necesar proces─ârii de c─âtre partenerii no╚Ötri autoriza╚Ťi s─â intermedieze plata produselor comandate de tine.

Livrarea produselor c─âtre tine – ├Ä╚Ťi livr─âm produsele la adresa indicat─â, prin curierii no╚Ötri, cu care partaj─âm strict datele necesare livr─ârii produselor:

o nume, prenume;

o adresa de livrare;

o telefon;

o valoarea sumei pl─âtibil─â cu ramburs (dup─â caz).

Executarea contractului

├Ändeplinirea obliga╚Ťiilor noastre legate de gestionarea ╚Öi livrarea produselor c─âtre client ├«n condi╚Ťiile ╚Öi timpii agrea╚Ťi.

Asisten╚Ť─â ╚Öi suport clien╚Ťi – Pentru a-╚Ťi putea asigura suportul cu privire la contul t─âu de client / comenzile pe care le lansezi ├«n Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea:

o numelui și prenumelui;

o adresei de e-mail și numărului tău de telefon;

o ID-ul comenzii

 

– Vom putea prelucra, cu acordul t─âu prealabil, vocea ta din ├«nregistr─ârile convorbirilor telefonice cu tine pentru a r─âspunde solicit─ârilor tale de asisten╚Ť─â.

– Acelea╚Öi date le vom prelucra ╚Öi ├«n vederea solu╚Ťion─ârii reclama╚Ťiilor tale.

Executarea contractului

├Ändeplinirea responsabilit─â╚Ťilor/ activit─â╚Ťilor noastre ├«n perioada de executare a contractului

Ac╚Ťiuni de loialitate COLOURB4 acord─â ╚Öi aloc─â diverse reduceri ╚Öi beneficii aferente ac╚Ťiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, etc.). Po╚Ťi vizualiza ├«n contul de client voucherele de care ai beneficiat la un moment dat. Executarea contractului

├Än scopul realiz─ârii ac╚Ťiunilor noastre de loialitate ╚Öi oferirea reducerilor comerciale ├«n rela╚Ťia cu tine

Campanii promo╚Ťionale, concursuri, promo╚Ťii sau tombole Pentru concursurile online derulate pe site-ul COLOURB4.RO colect─âm adresa ta de e-mail. Mai organiz─âm concursuri pe pagina oficial─â de Facebook a COLOURB4, unde colect─âm, ├«n func╚Ťie de campanie, urm─âtoarele date necesare particip─ârii tale la concurs, respectiv, pentru validarea c├ó╚Ötig─âtorilor prin random.org:

o nume și prenume;

o adresa de e-mail, sau;

o num─âr telefon.

Dac─â e╚Öti c├ó╚Ötig─âtor, vom men╚Ťiona numele ╚Öi prenumele t─âu pe pagina oficial─â Facebook a COLOURB4 sau pe site-ul nostru COLOURB4.RO.

Consim╚Ť─âm├ónt

În scopul participării tale la concursurile organizate de COLOURB4 și acordării premiilor respective

Date pe care le colect─âm automat
Crearea de profiluri de client în scop de marketing direct

Navigarea online

├Än func╚Ťie de interac╚Ťiunile ╚Öi comportamentul t─âu ├«n website-ul Magazinului Online ╚Öi ├«n aplica╚Ťia mobil─â, colect─âm ╚Öi prelucr─âm prin intermediul partenerilor no╚Ötri datele tale pentru a-╚Ťi crea profilul t─âu de client ├«n vederea transmiterii ulterioare de oferte personalizate (ÔÇ×oferte personalizateÔÇŁ) prin canalele de comunicare alese de tine.

În vederea profilării prelucrăm următoarele date:

o numele, prenumele, adresa ta de e-mail ╚Öi/sau de coresponden╚Ť─â ╚Öi num─ârul de telefon mobil;

o istoricul interac╚Ťiunilor tale cu noi ├«n website-ul Magazinului Online sau aplica╚Ťia mobil─â, respectiv:

– ce produse ai vizualizat, c─âutat sau comandat;

– ce produse ai ad─âugat ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi ╚Öi ulterior le-ai eliminat, comandat/ cump─ârat;

– ce comenzi ai ini╚Ťiat ╚Öi ulterior le-ai finalizat sau anulat;

– ce produse ╚Ťi-au fost livrate, au fost pl─âtite;

o preferin╚Ťele tale c├ónd efectuezi cump─âr─âturi din Magazinul Online (ce produse ai cump─ârat, la ce dat─â/or─â, cum ai efectuat plata);

o identificatorii online ob╚Ťinu╚Ťi de la dispozitivul utilizat de tine atunci c├ónd navighezi pe website-ul Magazinului Online sau ├«n aplica╚Ťia mobil─â;

 

Atunci c├ónd vizitezi website-ul Magazinului Online, te autentifici ├«n contul de client, sau utilizezi aplica╚Ťia noastr─â mobil─â, mai colect─âm cu ajutorul cookie-urilor ╚Öi date ob╚Ťinute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine (ÔÇ×dispozitivulÔÇŁ), informa╚Ťii cu care te putem identifica online (ÔÇ×identificatori onlineÔÇŁ), ╚Öi pe care le utiliz─âm la profilare ├«n scop de marketing direct:

o Adresa IP;

o Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și versiunea sistemului de operare al dispozitivului;

o Date de protocol HHTP/HTTPS;

o Durata vizitei/ activit─â╚Ťii tale pe website-ul Magazinului Online;

o Loca╚Ťia general─â a dispozitivului (dac─â este activat─â geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.

[Te rug─âm s─â re╚Ťii c─â majoritatea dispozitivelor ├«╚Ťi ofer─â op╚Ťiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din set─ârile dispozitivului respectiv]

 

[ÔÇ×Cookie-uriÔÇŁ – fi╚Öiere pe care un server le trimite dispozitivului t─âu, plasate pe site-ul Magazinului Online sau prin desc─ârcarea/ utilizarea aplica╚Ťiei mobile Scopul ╚Öi modul ├«n care prelucr─âm cookie-uri sunt detaliate ├«n Politica de utilizare a cookies, disponibil─â pe website-ul Magazinului Online]

Consim╚Ť─âm├ónt

Pentru profilare ╚Öi transmiterea unor oferte personalizate prin canalele de comunicare la care consim╚Ťi (sms, e-mail, notific─âri push-up).

 

Mai multe detalii despre modul ├«n care facem profilarea ├«n scop de marketing direct reg─âse╚Öti mai jos la sec╚Ťiunea ÔÇ×ProfilareaÔÇŁ. Ai dreptul oric├ónd de a te opune profil─ârii.

 

 

 

Publicitate comportamental─â on-line Pe baza navig─ârilor ╚Öi comportamentului t─âu ├«n Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, ├«╚Ťi vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informa╚Ťiilor despre navigarea ta ├«n Magazinul Online sau din aplica╚Ťia mobil─â, te vom ├«ncadra ├«ntr-un grup de interes cu al╚Ťi clien╚Ťi similari, ca ╚Öi comportament de navigare ╚Öi ├«╚Ťi vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

De exemplu, un profil de interes ÔÇťc─âr╚ŤiÔÇŁ se poate deduce din datele tale, prin evaluarea produselor pe care le-ai vizitat pe website-ul Magazinului Online ┼či ├«n acest fel un cookie este plasat pe dispozitivul t─âu pentru a te ├«ncadra ca cineva interesat de categoria ÔÇťc─âr╚ŤiÔÇŁ, iar ulterior vei primi unele mesaje publicitare special personalizate din categoria ÔÇťc─âr╚ŤiÔÇŁ.

 

Consim╚Ť─âm├ónt cookie

Pentru cookie-urile care monitorizează comportamentul tău în Magazinul Online.

 

Dac─â nu dore╚Öti s─â participi la monitorizarea prin cookie-uri ├«n scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, po╚Ťi refuza setarea ├«n acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaz─â ├«n general setarea automat─â de module cookie. Po╚Ťi de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), set├ónd browser-ul t─âu ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót modulele cookie ale domeniului respectiv s─â fie blocate. Po╚Ťi face asta foarte u╚Öor din urm─âtoarea pagin─â www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele

 

Op╚Ťiunea de a renun╚Ťa la publicitatea comportamental─â on-line nu va opri afi╚Öarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate ├«n func╚Ťie de interesele tale.

Oferte pe baz─â de audien╚Ťele personalizate (pe liste de clien╚Ťi) Cu acordul t─âu, vom utiliza adresa ta de e-mail ╚Öi num─ârul de telefon mobil pentru crearea de liste de clien╚Ťi codificate (ÔÇ×datele hashÔÇŁ), iar apoi vom folosi datele codificate din aceast─â list─â pentru a corela datele tale (╚Öi a altor clien┼úi dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Facebook, pentru a transmite, pe acest canal, c─âtre contul t─âu de Facebook, oferte personalizate prin reclame ╚Ťint─â.

 

Facebook codific─â datele hash, le ├«ncarc─â ├«n platforma social─â ╚Öi astfel ne creeaz─â audien╚Ť─â, utiliz├ónd aceste date hash exclusiv pentru corelarea cu datele din contul t─âu de Facebook, f─âr─â s─â distribuie aceste date ter╚Ťilor (sau, altor agen╚Ťii de publicitate comercial─â) ╚Öi vor fi ╚Öterse automat de Facebook imediat dup─â corelare.

Atunci c├ónd creezi o audien╚Ť─â asem─ân─âtoare, alegi o audien╚Ť─â surs─â (o audien╚Ť─â personalizat─â creat─â cu ajutorul unui partener de date, al datelor pixelului t─âu, al datelor din aplica╚Ťia ta de mobil sau al fanilor paginii COLOURB4), iar Facebook identific─â tr─âs─âturile comune ale persoanelor din aceast─â audien╚Ť─â (de exemplu, informa╚Ťii demografice sau interese). Apoi, Facebook g─âse╚Öte persoane care au tr─âs─âturi similare (sau ÔÇ×asem─ân─âtoareÔÇŁ) cu acestea. Dac─â r─âspunsul este afirmativ, va trebui s─â mai ad─âug─âm aici un paragraf precum cel de mai jos]

 

├Än plus, pe website-ul Magazinului Online utiliz─âm ╚Öi serviciile Facebook de audien╚Ť─â personalizat─â creat─â cu ajutorul datelor pixelului t─âu ╚Öi al datelor din aplica╚Ťia ta mobil─â. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi ╚Öi Google putem identifica faptul c─â a-╚Ťi dat click pe anun╚Ťul nostru publicitar din Facebook ╚Öi a-╚Ťi fost redirec╚Ťionat c─âtre site-ul Magazinului Online. Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la ├«ntocmirea de statistici privind succesul ╚Öi utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

Consim╚Ť─âm├ónt

Pentru transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audien╚Ťe personalizate bazate pe liste de clien╚Ťi

 

Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare ╚Öi prelucrare a datelor cu caracter personal de c─âtre Facebook ╚Öi pentru set─âri de protec╚Ťie a sferei tale private pe Facebook, po╚Ťi consulta ├«n Politica de confiden╚Ťialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

Mentenan╚Ťa ╚Öi securizarea website-ului Magazinul Online

Utiliz─âm urm─âtorii identificatori online pentru mentenan╚Ťa ╚Öi securizarea website-ului Magazinului Online:

o Adresa IP;

o Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;

o Date de protocol HHTP/HTTPS;

o Loca╚Ťia dispozitivului (dac─â este activat─â geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.

 

Mai exact, prelucr─âm datele tale pentru:

– a asigura buna func╚Ťionare a website-ului, respectiv:

o afi╚Öarea corect─â a con╚Ťinutului website-ului Magazinului Online;

o re╚Ťinerea datelor tale de autentificare (atunci c├ónd ne solici╚Ťi);

o ├«mbun─ât─â╚Ťirea website-ului Magazinului Online;

o parametrarea dispozitivului de pe care te conectezi/ autentifici la cerin╚Ťele site-ului Magazinului Online.

– a asigura securitatea website-ul ╚Öi a te asigura c─â te protej─âm ├«mpotriva fraudei sau a oric─ârei bre╚Öe de securitate IT ├«n ceea ce prive╚Öte Magazinul Online.

– identificarea ╚Öi remedierea defec╚Ťiunilor care ├«mpiedic─â utilizarea website-ului nostru sau contului t─âu de client.

Interes legitim

Implementarea, parametrarea ╚Öi men╚Ťinerea m─âsurilor de securitate a website-ului Magazinului Online

Audit și raportări

 

Prelucr─âm datele tale pentru auditarea financiar─â anual─â, precum ╚Öi pentru depunerea declara╚Ťiilor fiscale ╚Öi contabile la autorit─â╚Ťile fiscale. Cerin╚Ťe prevederi legale

Pentru conformarea cu obliga╚Ťiile legale impuse de prevederile legale aplicabile ├«n materie fiscal─â ╚Öi contabil─â

Ap─ârarea drepturilor ├«n justi╚Ťie

Atunci c├ónd ne ap─âr─âm drepturile ├«n justi╚Ťie pentru recuperarea unor sume datorate, sau c├ónd ne protej─âm interesele ├«mpotriva unor preten╚Ťii/ reclama╚Ťii nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formul─ârii unor ├«nt├ómpin─âri, concluzii scrise, cereri ╚Öi documente specifice. Interes legitim

Exercitarea oric─âror ap─âr─âri/ drepturi ├«n fa╚Ťa instan╚Ťelor de judecat─â, sau autorit─â╚Ťilor sau institu╚Ťiilor publice / de control

Proceduri ╚Öi investiga╚Ťii ale autorit─â╚Ťilor ╚Öi/sau organelor judiciare ├Än mod excep╚Ťional ╚Öi conform legii, vom furniza autorit─â╚Ťilor ╚Öi institu╚Ťiilor competente, ├«n cadrul unor proceduri/investiga╚Ťii formale ori a altor demersuri prev─âzute de lege, conform procedurii prev─âzute de lege, urm─âtoarele tale date: nume, prenume, adres─â, e-mail, telefon. COLOURB4 va documenteaz─â orice astfel de demersuri. Cerin╚Ťe prevederi legale

Pentru conformarea cu obliga╚Ťiile legale specifice impuse de prevederile legale aplicabile ├«n materie privind protec╚Ťia ├«mpotriva fraudei, sp─âl─ârii banilor ╚Öi terorismului.

Date pe care le colect─âm din alte surse
Navigare re╚Ťele sociale Dac─â ne dai like pe pagina de Facebook a COLOURB4 sau dac─â te loghezi ├«n contul t─âu de client cu adresa ╚Öi parola Facebook, vom primi aceste date f─âr─â a le utiliza altfel dec├ót pentru a putea comunica cu tine ╚Öi eventual, pentru a-╚Ťi transmite unele oferte personalizate prin contul t─âu de Facebook pe baz─â de audien╚Ťe personalizate. Consim╚Ť─âm├ónt

Transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audien╚Ťe personalizate bazate pe liste de clien╚Ťi)

PROFILAREA ÎN SCOP DE MARKETING DIRECT

Atunci c├ónd ├«╚Ťi trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notific─âri push-up) putem folosi anumite ÔÇ×tehnici de profilareÔÇŁ respectiv, o modalitate de prelucrare automat─â a datelor tale const├ónd ├«n special ├«n analiza ╚Öi interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferin╚Ťele, interesele tale la cump─âr─âturi ├«n Magazinul Online. ├Än scop de profilare, COLOURB4 nu prelucreaz─â date sensibile privind orientarea sexual─â, credin╚Ťele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul ╚Öi preferin╚Ťele tale personale la cump─âr─âturi reies din istoricul t─âu de vizite ╚Öi/sau cump─âr─âturi ├«n Magazinul Online, din utilizarea de c─âtre tine a aplica╚Ťiei mobile, din situa╚Ťia ta financiar─â care rezult─â ├«n urma cump─âr─âturilor pe care le faci, ╚Öi alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clien╚Ťi.

├Än mod concret, COLOURB4 ├«╚Ťi creeaz─â profilul de client astfel:

 • pe baza comportamentului t─âu de navigare pe site, produse vizualizate, produse ad─âugate ├«n co┼č;
 • pe baza datelor demografice: v├órsta, sex, ora┼č;
 • pe baza istoricului de cump─ârare ┼či a valorii monetare.

Colectăm datele tale atunci când facem profilarea din surse precum: website-ul nostru COLOURB4.RO și furnizorii de servicii de publicitate cu care colaborăm.

Utilizam profilarea pentru a-╚Ťi comunica ╚Öi prezenta oferte personalizate promo┼úionale, ├«ntr-un mod relevant ┼či util pentru tine.

├Ä╚Ťi vom putea oferi posibilitatea de a-╚Ťi modifica preferin╚Ťele tale de marketing direct ├«n contul de client de pe COLOURB4.RO sau COLOURB4.RO/dgpr, oric├ónd ulterior ├«nregistr─ârii tale drept client COLOURB4, indic├ónd aceast─â op╚Ťiune ├«n contul t─âu de client.

Te po╚Ťi opune profil─ârii ├«n scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consim╚Ťit anterior, prin retragerea consim╚Ť─âm├óntului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior. Pentru mai multe detalii vezi mai jos sec╚Ťiunea ÔÇ×Drepturile ╚Öi op╚Ťiunile taleÔÇŁ.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE?

COLOURB4 prelucreaz─â datele tale pentru perioada necesar─â ├«ndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate ╚Öi conform politicilor noastre de reten╚Ťie a datelor personale. ├Än anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite p─âstrarea datelor pentru o perioad─â mai ├«ndelungat─â.

Perioada de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

 • pentru ce perioad─â avem nevoie de datele tale pentru a-╚Ťi oferi produsele solicitate ╚Öi a ne ├«ndeplini obliga╚Ťiile fa╚Ť─â de tine ╚Öi pentru scopurile men╚Ťionate mai sus ├«n prezenta Politic─â;
 • dac─â ai un cont de client deschis pe website-ul Magazinului Online. ├Än acest caz vom p─âstra datele tale c├ót timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentific─âri ├«n cont sau ultimei comenzi ├«n Magazinul Online (f─âr─â autentificare ├«n cont); te vom notifica ├«nainte de a ├«nchide contul t─âu de client ╚Öi a ╚Öterge toate datele asociate acestui cont de client;
 • dac─â ╚Ťi-ai exprimat consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor pentru o perioad─â mai mare, vom men╚Ťine datele pe toat─â aceast─â perioad─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care ├«╚Ťi retragi ├«ntre timp consim╚Ť─âm├óntul;
 • obliga╚Ťiile legale sau contractuale ne impun p─âstrarea datelor tale pentru o anumit─â perioad─â de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru ap─ârarea drepturilor noastre in justi╚Ťie).

Vom p─âstra datele tale doar at├ót timp c├ót de╚Ťii un cont de client ╚Öi/sau continui s─â faci cump─âr─âturi ├«n Magazinul Online. Dac─â ├«╚Ťi dezactivezi contul de client din Magazinul Online ╚Öi ne solici╚Ťi ├«n mod expres ╚Ötergerea total─â, datele asociate contului t─âu de client vor fi ╚Öterse sau anonimizate astfel ├«nc├ót s─â nu mai po╚Ťi fi identificat ├«n sistemele noastre de eviden╚Ť─â a datelor, except├ónd cazul ├«n care suntem obliga╚Ťi s─â p─âstr─âm datele tale pentru o perioad─â mai lung─â, ├«n baza legii sau interesului nostru legitim.

├Än acest fel ├«╚Ťi vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta ╚Öi prelucra din nou datele tale dac─â ni le vei oferi din nou ├«n website-ul Magazinului Online.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consim╚Ť─âm├óntul la prelucrarea datelor, eviden╚Ťiate ├«n tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop p├ón─â c├ónd ├«╚Ťi retragi consim╚Ť─âm├óntul privind prelucrarea ├«n scopul respectiv, cu excep╚Ťia cazului ├«n care suntem obliga╚Ťi s─â men╚Ťinem aceste date pentru o perioad─â mai lung─â potrivit legii, pentru raport─âri la autorit─â╚Ťile publice, sau pentru a ne ap─âra drepturile ├«n justi╚Ťie.

Te inform─âm c─â ne baz─âm pe consim╚Ť─âm├óntul t─âu atunci c├ónd prelucr─âm datele tale pentru a-╚Ťi transmite:

 • oferte personalizate pe baz─â de publicitate comportamental─â online;
 • oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem ├«n scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms, email ╚Öi notific─âri push-up;
 • oferte bazate pe audien╚Ťele personalizate (pe liste de clien╚Ťi) ├«n Facebook.

*Consim╚Ť─âm├ónt ÔÇô ├«nseamn─â acordul t─âu liber, specific ╚Öi informat prin care accep╚Ťi f─âr─â dubiu ca datele tale s─â fie prelucrate de c─âtre Noi ├«n scopul pentru care ├«╚Ťi dai acordul. ├Än Magazinul Online ├«╚Ťi po╚Ťi exprima consim╚Ť─âm├óntul prin ac╚Ťiunea ta de a bifa c─âsu╚Ťa relevant─â asociat─â scopului ╚Öi mijlocului de prelucrare precizat ├«n prezenta Not─â de informare.

CU CINE ├ÄMP─éRT─é╚śIM DATELE TALE?

Datele tale personale pot fi transmise c─âtre ╚Öi pot fi prelucrate de partenerii no╚Ötri de ├«ncredere pentru a-╚Ťi furniza produse

Pentru a-╚Ťi furniza produsele comandate ├«n Magazinul Online, vom partaja datele tale cu partenerii no╚Ötri de ├«ncredere. Select─âm foarte atent partenerii ╚Öi furnizorii care efectueaz─â, ├«n numele nostru, opera╚Ťiuni suport activit─â╚Ťii noastre. ├Ämp─ârt─â╚Öim cu ace╚Ötia doar datele personale necesare realiz─ârii activit─â╚Ťilor specifice pe care le ├«ncredin╚Ť─âm acestora.

Atunci c├ónd externaliz─âm anumite activit─â╚Ťi c─âtre partenerii no╚Ötri de ├«ncredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica ├«n prealabil dac─â ace╚Ötia asigur─â protec╚Ťia datelor tale prin m─âsuri stricte de securitate a datelor ╚Öi vom ├«ncheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.

Mai exact, transmitem unele date c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi (furnizorii ╚Öi partenerii no╚Ötri) pentru realizarea func╚Ťiilor ╚Öi serviciilor necesare oper─ârii activit─â╚Ťilor Magazinului Online, cum ar fi:

 • furnizorul care ne asigur─â servicii de stocare a datelor pe servere externe situat ├«n Rom├ónia;
 • furnizorul aplica╚Ťiei de gestionare a opera╚Ťiunilor ├«n depozit ╚Öi punctele de preluare a produselor, sau care ne ajut─â s─â v─â print─âm ╚Öi livr─âm facturile produselor livrate ├«n localit─â┼úi situate ├«n Rom├ónia;
 • furnizorul serviciilor de comunic─âri ╚Öi transmiteri coresponden╚Ť─â pe e-mail situat ├«n SUA, care de╚Ťine certificarea Privacy Shield (Scutul de Confiden╚Ťialitate UE-SUA);
 • furnizorul aplica╚Ťiei WMS de gestionare a opera╚Ťiunilor ├«n depozit ╚Öi punctele de preluare a produselor, sau care ne ajut─â s─â v─â print─âm ╚Öi livr─âm facturile produselor livrate ├«n localit─â┼úi situate ├«n Rom├ónia;
 • furnizorul serviciilor de telefonie mobil─â care ne ajut─â s─â ╚Ťinem leg─âtura cu tine, situat ├«n Rom├ónia;
 • curieri ter╚Ťi autoriza╚Ťi de noi s─â livreze produsele cump─ârate de tine (Fan Curier, Cargus, DPD, TCE);
 • procesatorii de pl─â╚Ťi care sunt autoriza╚Ťi de noi s─â intermedieze pl─â╚Ťile ├«n sistem 3D Secure (Netopia/Mobilpay);
 • societ─â╚Ťii de contabilitate care proceseaz─â facturile, stocurile ╚Öi men╚Ťine rela╚Ťia cu organele fiscale;
 • procesatorul facturilor fiscale noastre (fgo.ro)

Împărtășim datele tale cu partenerii noștri și în scopuri de marketing

Pentru a-╚Ťi oferi produse personalizate intereselor ╚Öi preferin╚Ťelor tale, prelucr─âm anumite date cu unii parteneri care ne ajut─â s─â v─â adres─âm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-╚Ťi transmite oferte personalizate prin reclame ╚Ťint─â cu ajutorul func╚Ťiei de audien╚Ťe personalizate pe liste de clien╚Ťi, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-╚Ťi transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamental─â online derulate cu Google AdWords. Modul ├«n care Facebook sau Google prelucreaz─â datele tale este prezentat ├«n tabelul din aceast─â Politic─â de prelucrare a datelor.

Transmiterea datelor c─âtre autorit─â╚Ťi ╚Öi institu┼úii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autorit─â╚Ťilor sau institu╚Ťiilor publice competente, atunci c├ónd ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea sp─âl─ârii banilor; depunerea declara╚Ťiilor, situa╚Ťiilor financiare la autorit─â╚Ťile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date c─âtre instan╚Ťele judiciare atunci c├ónd ne ap─âr─âm ├«n justi╚Ťie, sau ├«n fa╚Ťa altor autorit─â╚Ťi publice.

CÂND TRANSFERĂM DATELE TALE ÎN AFARA SPAȚIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?

Daca vom transfera datele tale ╚Öi c─âtre al╚Ťi parteneri/ furnizori ai COLOURB4 situa╚Ťi ├«n state care nu asigur─â un nivel adecvat de protec╚Ťie a datelor transmise, ne angaj─âm s─â lu─âm toate m─âsurile necesare pentru a ne asigura c─â respectivii parteneri/furnizori respect─â termenii ╚Öi condi╚Ťiile stabilite ├«n aceast─â Politic─â. Aceste m─âsuri pot include ├«n plus implementarea unor standarde de protec╚Ťie a datelor (de ex. ISO 27001), a unor clauze contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene, precum ╚Öi a unor sisteme de control direct al acestor mecanisme.

CUM ASIGUR─éM SECURITATEA DATELOR TALE?

COLOURB4 asigur─â m─âsurile tehnice ╚Öi organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea ╚Öi p─âstrarea datelor ├«n siguran╚Ť─â, inclusiv ├«mpotriva accesului neautorizat, al utiliz─ârii neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alter─ârii datelor. Ne angaj─âm s─â p─âstr─âm datele tale personale ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi lu─âm toate m─âsurile de protec╚Ťie rezonabile pentru a face acest lucru.

Implement─âm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT ╚Öi de monitorizare ╚Öi audit al securit─â╚Ťii sistemelor ╚Öi infrastructuri IT conform politicilor interne ale COLOURB4

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

CE DREPTURI ┼×I OP╚ÜIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE?

Dorim s─â ne asigur─âm c─â ├«n orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale ╚Öi c─â ├«╚Ťi po╚Ťi exercita efectiv drepturile ╚Öi op╚Ťiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura c─â ai controlul efectiv al datelor tale, te inform─âm c─â ai urm─âtoarele posibilit─â╚Ťi bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispozi╚Ťie:

 • po╚Ťi gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau ╚Ötergerea direct─â a unor datele disponibile ├«n contul t─âu de client ├«n Magazinul Online sau acces├ónd pagina dedicat─â COLOURB4.RO/dgpr
 • vei putea ╚Öterge cookie-urile sau istoricul navig─ârilor din set─ârile website-ului Magazinului Online; ├«n plus, po╚Ťi alege s─â modifici set─ârile browser-ului pe care ├«l folose╚Öti astfel ├«nc├ót s─â restric╚Ťionezi urm─ârirea de c─âtre cookie-uri a comportamentului t─âu ├«n Magazinul Online (totu╚Öi, aceste restric╚Ťion─âri ├«╚Ťi pot afecta experien╚Ťa de navigare ├«n Magazinul Online);
 • platformele social media ╚Öi motoarele de c─âutare (de ex. Google sau Facebook) ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea de a gestiona diverse op╚Ťiuni privind modul ├«n care alegi s─â ├«╚Ťi prelucreze datele.

├Än plus acestor op╚Ťiuni, GDPR ├«╚Ťi ofer─â, ├«n calitate de persoan─â vizat─â, drepturile descrise mai jos. ├Änainte de a da curs oric─ârei solicit─âri privind drepturile tale, ne vom asigura c─â e╚Öti titularul datelor cu privire la care alegi s─â ├«╚Ťi exerci╚Ťi aceste drepturi, iar pentru acest scop ├«╚Ťi putem solicita unele informa╚Ťii/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Coresponden╚Ťa pe care o vom purta cu tine o vom putea p─âstra pentru a asigura c─â ╚Ťinem eviden╚Ťa solicit─ârilor ╚Öi ╚Öi r─âspunsurilor privind drepturile tale.

Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informa╚Ťii clare, transparente, u╚Öor de ├«n╚Ťeles ╚Öi u╚Öor accesibile cu privire la modul ├«n care prelucr─âm datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, ├«n calitate de persoan─â vizat─â. Aceste informa╚Ťii despre datele, scopul ╚Öi modul ├«n care noi prelucr─âm datele tale sunt incluse ╚Öi ├«n aceast─â Politic─â.

Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucr─âm despre tine, f─âr─â a percepe vreun fel de tax─â la primele furniz─âri de date. Dac─â vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o tax─â rezonabil─â ╚Ťin├ónd cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate ╚Öi nejustificate.

Pentru a-╚Ťi exercita dreptul de acces, ne po╚Ťi trimite solicitarea ta prin:

Dreptul la rectificarea datelor. ├Än cazul ├«n care identifici c─â datele tale pe care le prelucr─âm sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne po╚Ťi trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail dpo@vok.ro

 

Dreptul de a te opune marketing-ului direct (inclusiv profilarea ├«n scop de marketing direct). Te po╚Ťi opune oric├ónd ╚Öi dezabona la comunic─ârile noastre de marketing direct ├«n orice moment. Po╚Ťi face acest lucru u╚Öor prin a da click pe linkul ÔÇ×dezabonareÔÇŁ ├«n orice e-mail pe care le vom trimite c─âtre tine sau din contul tau la sectiunea ÔÇ×Set─âri contÔÇŁ.

├Än plus, po╚Ťi opta pentru retragerea consim╚Ť─âm├óntului t─âu exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin acelea╚Öi canale prin care ├«╚Ťi comunic─âm aceste oferte, respectiv: email, sms sau notific─âri push-up.

Retragerea consim╚Ť─âm├óntului (prin dezabonare sau solicitare scris─â) nu afecteaz─â legalitatea prelucr─ârii pe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a v─â opune prelucr─ârii bazate pe interes legitim. Te po╚Ťi opune ├«n orice moment oric─ârei prelucr─âri de date atunci c├ónd la o astfel de prelucrare ne baz─âm pe interesul nostru legitim. Consulta╚Ťi sec╚Ťiunea ÔÇ×Care este temeiul juridic al prelucr─ârii datelor?ÔÇŁ din tabelul de mai sus pentru a identifica situa╚Ťiile ├«n care prelucrarea noastr─â se bazeaz─â pe interesul nostru legitim. Po╚Ťi exercita acest drept ├«n scris prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail: dpo@vok.ro

 

Dreptul de ╚Ötergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Ai dreptul de a ne solicita ╚Ötergerea datelor tale ├«n oricare dintre situa╚Ťiile urm─âtoare:

 1. a) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
 2. b) ├«╚Ťi retragi consim╚Ť─âm├óntul pe baza c─âruia am prelucrat datele tale ╚Öi nu exist─â un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
 3. c) te opui prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct (inclusiv, profilarea în scop de marketing direct),
 4. d) te opui prelucr─ârii datelor bazat pe interesul nostru legitim ╚Öi nu putem s─â demonstr─âm c─â avem motive legitime care justific─â prelucrarea ╚Öi care prevaleaz─â asupra intereselor, drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor tale;
 5. e) datele personale sunt prelucrate contrar legii;
 6. f) datele personale trebuie ╚Öterse pentru a ne conforma obliga╚Ťiilor noastre legale. Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de ╚Ötergere a datelor dac─â: (i) suntem ╚Ťinu╚Ťi s─â ne conform─âm unor obliga╚Ťii legale de a p─âstra datele; sau (ii) dac─â datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea drepturilor noastre ├«n justi╚Ťie. Po╚Ťi exercita acest drept ├«n scris prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail: dpo@vok.ro.

 

Dreptul de a restric╚Ťiona prelucrarea. Ai dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor ├«n una din situa╚Ťiile descrise mai jos.

 • exactitatea datelor este contestat─â de tine (persoan─â vizar─â), pentru o perioad─â care ne va permite s─â verific─âm corectitudinea datelor;
 • prelucrarea datelor este ilegal─â iar tu (persoana vizat─â) te opui ╚Ötergerii datelor ╚Öi ne solici╚Ťi restric╚Ťionarea prelucr─ârii acestor date;
 • nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizat─â) pentru stabilirea, exercitarea sau ap─ârarea unor preten╚Ťii legale;
 • tu (persoana vizat─â) ridici unele obiec╚Ťii cu privire la prelucrarea datelor bazat─â pe interesele noastre legitime, ├«n temeiul verific─ârii dac─â motivele legitime ale operatorului le dep─â╚Öesc pe cele ale persoanei vizate (adic─â ale tale).

Po╚Ťi exercita acest drept ├«n scris prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail: dpo@vok.ro

Dreptul de portabilitate. Atunci c├ónd prelucr─âm datele tale ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului sau execut─ârii contractului, ╚Öi ├«n mod automat, vei avea dreptul s─â ne solici╚Ťi transferul datelor tale: (a) c─âtre tine sau (ii) c─âtre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situa╚Ťie presupune c─â ai op╚Ťiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client c─âtre un alt operator de date (de ex. c─âtre un operator care administreaz─â un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct ├«n mod activ (except├ónd orice date derivate sau create/ dezvoltate de COLOURB4, cum ar fi spre ex. un profil de client). Po╚Ťi exercita acest drept ├«n scris prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail: dpo@vok.ro. Vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici ├«ntr-un format structurat ╚Öi care permite reutilizarea datelor (de ex. ├«n format XML, JSON, CSV).


Dreptul de a face pl├óngeri la autoritatea de supraveghere. Ai dreptul s─â depui orice pl├óngeri ├«n fa╚Ťa Autorit─â┼úii Na┼úionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (ÔÇ×A.N.S.P.D.C.P.ÔÇŁ) asupra modului ├«n care noi prelucr─âm datele tale personale. Totu╚Öi, sper─âm c─â vei decide s─â discu╚Ťi mai ├«nt├ói cu noi, ├«nainte de a depune orice pl├óngeri la A.N.S.P.D.C.P. Protec╚Ťia datelor tale este foarte important─â pentru noi ╚Öi vom lua toate masurile necesare pentru a solu╚Ťiona orice problem─â cu privire la controlul ╚Öi securitatea datelor tale. De asemenea, te po╚Ťi adresa cu diverse ├«ntreb─âri ╚Öi c─âtre A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protec╚Ťiei datelor din Rom├ónia. Po╚Ťi g─âsi unele ghiduri ╚Öi linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autorit─â╚Ťii http://www.dataprotection.ro/.

├ÄNTREB─éRI ╚śI SOLICIT─éRI PRIVIND PROTEC╚ÜIA DATELOR

COLOURB4 ├«╚Ťi st─â la dispozi╚Ťie pentru orice nel─âmuriri, clarific─âri sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politic─â de Prelucrare a Datelor.

Ne po╚Ťi contacta ╚Öi pentru orice sugestii sau comentarii legate de aceast─â Politic─â sau modul ├«n care colect─âm ╚Öi utiliz─âm datele tale, la datele de contact ale DPO de mai jos.

COLOURB4 a numit un Responsabil cu Protec╚Ťia Datelor pe care ├«l po╚Ťi contacta cu privire la orice aspect privind prelucrarea datelor cu caracter personal, la urm─âtoarele date de contact:

Responsabil cu Protec╚Ťia Datelor

Adresa: Sos.Dudesti-Pantelimon 19, Bucuresti

Email: dpo@vok.ro

CÂND SE ACTUALIZEAZĂ ACEASTĂ POLITICĂ

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor este supusă modificărilor și se completează cu celelalte politici specifice ale COLOURB4, respectiv: (a) Politica de prelucrare a datelor prin sisteme CCTV și (b) Politica de utilizare a cookies, disponibile pe website-ul Magazinului Online.